Behang

Behang is groot vertegenwoordigt bij ons in de winkel, we hebben 150 soorten op voorraad en u kunt ook een keuze maken uit meer dan 400 behangboeken. Ook voor glasvlies en renovlies kunt u bij ons terecht.

Tapijt

Tapijt Tapijt is een zachte vloerbedekking die zorgt voor een heerlijk, comfortabel en luxe gevoel. Tapijt is er in oneindig veel kleuren, structuren en dessins. Geen enkele vloer is zo veelzijdig. Bovendien werkt [...]

Verf

Al vele jaren zijn we een vertrouwd gezicht in Sliedrecht als het gaat om verf. We verwerken de verf zelf in het schildersbedrijf maar aan de andere kant kunnen we u informeren en het juiste product bieden in onze woonwinkel, als u de klus zelf gaat uitvoeren. U vindt bij ons een groot assortiment aan verschillende merken verf maar deze 2 springen er zeker uit: Sigma en Histor One.

Shutters

Ben je op zoek naar sfeer en elegantie in je huis? Dan zijn Shutters de ideale raamdecoratie voor jou. De prachtig op maat gemaakte shutters verfraaien elk raam en interieur. De collectie omvat een uitgebreid kleurenpalet met een uiteenlopende keuze aan stijlvol geverfde en gebeitste afwerkingen.

Duettes

Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door. Duettes hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. Geniet van natuurlijk licht en privacy door de drie verschillende transparanties.