De Winter schilder Sliedrecht

De Winter, al sinds 1929 een begrip in Sliedrecht en omgeving. Onze vakkundige schilders verzorgen elke schilder- en behangklus. Van nieuwbouw tot restauratie. Voor zowel bedrijven als particulieren. De Winter schildersbedrijf Sliedrecht verzorgt uw schilderwerk ook in onder andere Papendrecht, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam.

Binnenschilderwerk

Een interieur is belangrijk, omdat het om een ruimte gaat waar je veel tijd doorbrengt. Of het nu gaat om wonen, slapen of werken. Het interieur zegt iets over de sfeer en dat draagt bij aan ’t gevoel dat je door de ruimte krijgt. Ook binnen is het nodig om regelmatig het schilder- en sauswerk  te onderhouden. Onze eigen vakmensen verzorgen als het binnenschilderwerk, door gebruik van  lakken en muur- en plafond verven van hoge kwaliteit (Sigma), voor een perfect eindresultaat waar u jarenlang plezier van heeft.

Buitenschilderwerk

Het is belangrijk om het buitenschilderwerk van uw woning goed bij te houden. Hiermee verlengt u de levensduur van uw deuren, kozijnen en ander houtwerk aan uw woning. Met verf kunt u naast bescherming, ook een hele andere uitstraling creëren van uw huis of bijvoorbeeld uw kantoorpand. Onze schilders werken met top-kwaliteit producten (Sigma, Boonstoppel), voor een duurzaam resultaat.

Behangwerk

Behangen is een vak apart. Het komt pas tot zijn recht wanneer het door een vakman wordt gedaan. We verzorgen alle soorten behangwerk; van een fotowand, glasweefsel aanbrengen, renovlies tot alle andere wandbekleding. In onze winkel vindt u een groot aanbod in diverse dessins, kleuren en kwaliteit.

Schilderwerk met BTW voordeel

Wist u dat u kunt profiteren van BTW voordeel bij behang- en schilderwerk? Indien uw huis ouder is dan 2 jaar (na oplevering) en particulier bewoond wordt berekenen we slechts 9 % BTW (in plaats van 21 % BTW). Dit geldt voor zowel de verf als de arbeid.

Benieuwd naar de projecten die we hebben gerealiseerd? Klik hier!

Offerte aanvraag

Schroom niet een geheel vrijblijvende afspraak te maken met ons. Natuurlijk komen we graag bij u langs. Als u 0184-412578 belt is een afspraak snel gemaakt.