De Winter schilder Sliedrecht

De Winter, al sinds 1929 een begrip in Sliedrecht en omgeving. Onze vakkundige schilders verzorgen elke schilder- en behangklus. Van nieuwbouw tot restauratie. Voor zowel bedrijven als particulieren verzorgen we binnen- en buitenschilderwerk. Ons bedrijf verzorgt schilderwerk ook in onder andere Papendrecht, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam.

Binnenschilderwerk

Een interieur is belangrijk, omdat het om een ruimte gaat waar je veel tijd doorbrengt. Of het nu gaat om wonen, slapen of werken. Het interieur zegt iets over de sfeer en dat draagt bij aan ’t gevoel dat je door de ruimte krijgt. Ook binnen is het nodig om regelmatig het schilder- en sauswerk  te onderhouden. Onze eigen vakmensen verzorgen al het binnenschilderwerk, door gebruik van  lakken en muur- en plafond verven van hoge kwaliteit (Sigma), voor een perfect eindresultaat waar je jarenlang plezier van hebt.

Buitenschilderwerk

Het is belangrijk om het buitenschilderwerk van je woning goed bij te houden. Hiermee verleng je de levensduur van je deuren, kozijnen en ander houtwerk aan de woning. Met verf kun je naast bescherming, ook een hele andere uitstraling creëren van je huis of bijvoorbeeld het kantoorpand. Onze schilders werken met top-kwaliteit producten (Sigma, Boonstoppel), voor een duurzaam resultaat.

Behangwerk

Behangen is een vak apart. Het komt pas tot zijn recht wanneer het door een vakman wordt gedaan. We verzorgen alle soorten behangwerk; van een fotowand, glasweefsel aanbrengen, renovlies tot alle andere wandbekleding. In onze winkel vind je een groot aanbod in diverse dessins, kleuren en kwaliteit.

Schilderwerk met BTW voordeel

Wist je dat je kunt profiteren van BTW voordeel bij behang- en schilderwerk? Indien je huis ouder is dan 2 jaar (na oplevering) en particulier bewoond wordt berekenen we slechts 9 % BTW (in plaats van 21 % BTW). Dit geldt voor zowel de verf als de arbeid.

Benieuwd naar de projecten die we hebben gerealiseerd? Klik hier!

Offerte aanvraag

Schroom niet een geheel vrijblijvende afspraak te maken met ons. Natuurlijk komen we graag bij u langs. Als u 0184-412578 belt is een afspraak snel gemaakt.