Karpetten

Karpetten of vloerkleden zijn er in diverse standaardmaten maar ook als maatwerk te bestellen. Zo’n vloerkleed zorgt er voor dat alle losse onderdelen in de ruimte (bijvoorbeeld bank, salontafel, stoel etc.) bij elkaar gaan horen. Het geeft ook een ruimtelijk gevoel en straalt warmte uit. Het nodigt uit tot de gezelligheid van de zithoek. Het kan ook de akoestiek verbeteren en draagt bij aan de demping van alledaagse geluiden.

Wist u dat u ook een keuze kunt maken in de tapijtcollectie? Kies voor een hoogpolig tapijt of juist een stoer grof lussentapijt. Desso heeft een aantal collecties kamerbreed tapijt (Desso & Ex of Denim) waarbij je ook de keuze kunt maken voor een vloerkleed met een afwerking van vilt met extra stiksel en een leren label.

De kracht van een karpet zit vaak in de details! Zie hieronder de verschillende afwerkingsmogelijkheden. Je creëert je eigen “vloereiland”, exclusief en persoonlijk.

Karpet blind banderen | dewinterkleur.nl

Blind banderen

Een subtiele band in bijpassende kleur.

Vinyl steen motief | dewinterkleur.nl

Festonneren

Randafwerking met bijpassende garens.

Vinyl all-over motief

Leren band

Rand van leer of katoen.

Vinyl all-over motief

Volumekarpet

Rand wordt gevouwen, speciaal ondertapijt.

Entreematten; Wat verwacht je van een entreemat? Dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt, zodat je vloer schoonblijft. Want er zijn veel leukere dingen te doen dan schoonmaken! Een entreemat is de oplossing voor elke entree of uitgang. Op maat gesneden of ook voor u geplaatst. Er zijn schoonloop- en droogloopmatten. Beide matten nemen vocht en vuil weg. De droogloopmat (vaak katoen) heeft iets meer de functie van vochtopname en de  schoonloopmat (nylon) heeft iets meer de schrapende functie om het vuil aan te pakken.