Vouwgordijnen – een romantische, klassieke of juist huiselijke sfeer?

Voor een romantische, klassieke of juist huiselijke sfeer? Kies voor vouwgordijnen. Dit product heeft horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. De collectie bestaat uit stoffen in verschillende tinten wit, beige, grijs, felle kleuren of stoere denims. Van subtiele structuren en effen stoffen tot opvallende patronen.

Combinatie met gordijnen; De stoffen in onze collectie zijn ook geschikt voor gordijnen, wat combineren in uw interieur makkelijk maakt. Voor grote ramen kies je eerder voor gordijnen en voor een klein raam in dezelfde ruimte is een vouwgordijn in dezelfde stof mooier.

Vouwgordijn | dewinterkleur.nl
Vouwgordijn | dewinterkleur.nl

Volledige lichtregulering; Of het nu gaat om een rustige, verduisterende slaapkamer of een frisse, ruimtelijke woonkamer; de vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in een transparante stoffen, lichtdoorlatende stoffen en verduisterende stoffen. Bijna elke stof kan eventueel ook gevoerd worden.

Modellen; Een vouwgordijnen met baleinen hangt wat strakker en zonder baleinen wat nonchalanter. Je kunt ook kiezen voor een model waarbij de baleinen om en om opgehaald waardoor het opgetrokken vouwgordijn een dunner stofpakket heeft (ideaal voor erkers of hele hoge ramen).

Bediening; Je kunt vouwgordijnen optrekken en neerlaten met koorden of kettingen. Voor uw gemak of voor moeilijk bereikbare plaatsen kunt u uw vouwgordijn laten voorzien van elektrische bediening. Met de functie Top-Down/Bottom Up opent u de vouwgordijnen van de bovenkant, onderkant of ergens daartussenin.