Horren

Project omschrijving

Horren

Horren houden vliegen en muggen buiten, terwijl ventilatie mogelijk blijft. Verkrijgbaar als vaste of oprolbare raamhor en als roldeur of plissé deur. Combineer insectenwering met bescherming tegen pollen en geniet van frisse lucht.

Rolhor | dewinterkleur.nl

Rolhor

Dit eigentijds design is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening. Naast deze uitvoering bestaat ook de inzetrolhor; deze hor heeft alle gemakken van zowel een inzethor als een rolhor. Tevens is deze te monteren zonder boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Inzethor

Deze hor heeft veel inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. Kan in draai- kiepramen zonder boren of schroeven gemonteerd worden. Ook kunt u kiezen voor een vaste hor; heeft ook de geringe inbouwdiepte en er zijn veel mogelijkheden voor montage, zowel binnen als buiten.

Inzethor | dewinterkleur.nl
Plissé hordeur | dewinterkleur.nl

Plissé hordeur

U heeft keuze uit twee typen plissé hordeuren. Bij beide is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De hordeuren kunnen op elke gewenste stand blijven staan, zijn zeer kind- en rolstoelvriendelijk. De plissé hordeur Designa valt op door de geruisloze bediening en het moderne design.

Rolhordeur

Een windvaste solide hordeur. Ook geschikt voor grotere oppervlaktes. Het gaas rolt op in de bak maar er kan ook met een tussenstop gewerkt worden (bijvoorbeeld bij een grote schuifdeur of dubbele deur). Het strak gespannen gaas zorgt voor een goede doorkijk naar buiten.

Rolhordeur | dewinterkleur.nl

Gaas: Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit meerdere soorten gaas met diverse kleuren (grijs, zwart en wit). De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. Polltex gaas filtert de pollen uit de lucht, waarmee je de kans op hooikoortsverschijnselen vermindert.

Nieuwsbrief

Vestigingsadres

De Winter Kleur
Burg. Winklerplein 8
3362 AA Sliedrecht
KvK nr. 23012824
BTW nr. NL806031025B01

Openingstijden

Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 08:30 18:00
Woensdag 08:30 18:00
Donderdag 08:30 21:00
Vrijdag 08:30 18:00
Zaterdag 08:30 17:00
Zondag gesloten  

Contactgegevens

info@dewinterkleur.nl

Telefoon: (0184) 41 25 78

Web: https://www.dewinterkleur.nl