Horren

Horren houden vliegen en muggen buiten, terwijl ventilatie mogelijk blijft. Verkrijgbaar als vaste of oprolbare raamhor en als roldeur of plissé deur. Combineer insectenwering met bescherming tegen pollen en geniet van frisse lucht.

Rolhor | dewinterkleur.nl

Rolhor

Dit eigentijds design is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening. Naast deze uitvoering bestaat ook de inzetrolhor; deze hor heeft alle gemakken van zowel een inzethor als een rolhor. Tevens is deze te monteren zonder boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Inzethor

Deze hor heeft veel inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. Kan in draai- kiepramen zonder boren of schroeven gemonteerd worden. Ook kunt u kiezen voor een vaste hor; heeft ook de geringe inbouwdiepte en er zijn veel mogelijkheden voor montage, zowel binnen als buiten.

Inzethor | dewinterkleur.nl
Plissé hordeur | dewinterkleur.nl

Plissé Hordeur

Het gaas wordt niet opgerold maar gevouwen. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan. U heeft keuze uit twee typen plissé hordeuren. Er is de Plissé Hordeur Allure die zowel in de dag als op de dag gemonteerd kan worden. De nieuwste hordeur in het programma is de Plissé Hordeur Volare. Deze heeft maar een profieldiepte van slechts 25 mm zodat deze deur bijna altijd in de dag te plaatsen is. Beide deuren hebben aan de onderkant een geleidingsstrip van slechts 3 mm waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk blijft.

Rolhordeur

Inmiddels zijn er twee verschillende rolhordeuren te verkrijgen. De Rolhordeur Prestige, een windvaste, solide, zelfoprollende hordeur. Ook geschikt voor grotere oppervlaktes. De nieuwe Rolhordeur Sencillo is een rolhordeur met een profieldiepte van slechts 25 mm waardoor deze deur bijna altijd in de dag te plaatsen is. Deze deur stopt op elke gewenste positie. Groot voordeel van het vlakke gaas t.o.v. Plissé gaas is minder vervuiling tussen het gaas.

Rolhordeur | dewinterkleur.nl

Gaas: Afhankelijk van het gekozen model kunt u kiezen uit meerdere soorten gaas met diverse kleuren (grijs, zwart en wit). De structuur is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. Polltex gaas filtert de pollen uit de lucht, waarmee je de kans op hooikoortsverschijnselen vermindert.