Shutters – een combinatie van sfeer en elegantie

Ben je op zoek naar sfeer en elegantie in je huis? Dan zijn Shutters de ideale raamdecoratie voor jou. De prachtig op maat gemaakte shutters verfraaien elk raam en interieur. De collectie shutters omvat een uitgebreid kleurenpallet met een uiteenlopende keuze aan stijlvol geverfde en gebeitste afwerkingen.

Essentials Shutters zijn gemaakt van MDF

Supreme Shutters zijn volledig gemaakt van hout; mogelijk in lak- of beitskleur. Dit type is mogelijk met een verborgen scharnier voor een strakke uitstraling

Elements Shutters zijn gemaakt van kunststof en hierdoor geschikt voor bijvoorbeeld badkamers en keukens. Ook mogelijk met verborgen scharnier.

Railsysteem

Laag-op-laag

Volledige hoogte

Speciale vorm

Voor bijna elk raam is er een geschikte uitvoering.

Volledige hoogte: shutterpanelen die over de gehele hoogte van het raam lopen.

Laag-op-laag: twee losse sets panelen boven elkaar die onafhankelijk van elkaar kunnen worden geopend en getuimeld.

Railsysteem: een vouwbare set shutterpanelen die bevestigd zijn in een boven- en onderrail.

Speciale raamvormen: zoals schuine en ronde raamvormen.

Shutters maken het mogelijk om de lichtinval in huis te reguleren. Door het tuimelen van de lamellen kun je de hoeveelheid licht volledig naar wens aanpassen. Er is keuze uit vijf lamelbreedtes, nl 48, 64, 76, 89 en 114 mm.

Door de verschillende montageframes en zijstijlen worden lichtkieren geminimaliseerd. Voor wie de lichtinval nog beter wenst te reguleren, is de optie Duoflex ideaal. Hiermee kunnen twee gedeeltes lamellen afzonderlijk van elkaar getuimeld worden.