Duettes

Project omschrijving

Duettes – perfecte regeling van warmte en licht

Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door. Duettes hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. Geniet van natuurlijk licht en privacy door de drie verschillende transparanties (transparant, lichtdoorlatend en verduisterend)

Isolatie; Duettes isoleren door de stilstaande lucht in de ruimtes tussen de twee stoflagen (honingraatstructuur). Zo wordt de warmte in de zomer geweerd en in de winter vastgehouden. Zo geniet u het hele jaar van optimaal comfort en bespaart u op uw energiekosten.

Akoestiek; De duettes kunnen ook helpen de akoestiek te verbeteren en de buitenwereld daar te houden waar die thuishoort: buiten.

Top-Down/Bottum-Up; U bedient de duettes gemakkelijk van bovenaf, van onderaf en ergens in het midden voor de gewenste lichtinval of privacy.

Duettes | dewinterkleur.nl
Duettes | dewinterkleur.nl
Duettes | dewinterkleur.nl

Bedienen; Naast de bedieningskoorden of eindloos koord kunt u ook kiezen voor SmartCord (een intrekbaar koordmechanisme) of het LiteRise bedieningssysteem (hierbij beweeg je de onderlat om het product te bedienen). Beide systemen zijn veiliger voor kinderen en huisdieren. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor elektrische bediening.

Speciale vormen; Deze binnenzonwering is erg geschikt voor ramen met een  bijzonder vorm. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of de ramen van serres en erkers. Ook voor dakramen zeer geschikt. Kiest u voor een verduisterende stof dan heeft u ook geen lichtkieren.

Dag en nacht; Kiest u voor een combinatie van bijvoorbeeld een plisségordijn (transparant) en een duette (verduisterend) dan heeft u met één product alle mogelijkheden van lichtinval en verduistering.

Nieuwsbrief

Vestigingsadres

De Winter Kleur
Burg. Winklerplein 8
3362 AA Sliedrecht
KvK nr. 23012824
BTW nr. NL806031025B01

Openingstijden

Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 08:30 18:00
Woensdag 08:30 18:00
Donderdag 08:30 21:00
Vrijdag 08:30 18:00
Zaterdag 08:30 17:00
Zondag gesloten  

Contactgegevens

info@dewinterkleur.nl

Telefoon: (0184) 41 25 78

Web: https://www.dewinterkleur.nl