Over ons

Ons schildersbedrijf en onze winkel zijn al jarenlang een begrip in Sliedrecht en omgeving. In 1929 is het bedrijf opgestart door mijn opa, Ceel de Winter. Hij nam toen het bedrijf van de Fam. de Jong over en  samen met zijn vrouw heeft hij het schildersbedrijf met een winkel in verf en behang voortgezet. Onze naam “De Winter” is er in 1929 aan verbonden maar het bedrijf zelf is dus al veel ouder. Het pand stond destijds aan de Rivierdijk maar moest verdwijnen i.v.m. de  dijkverzwaring.

43 jaar geleden, toen inmiddels mijn ouders de zaken hadden overgenomen, zijn we verhuisd naar het Burgemeester Winklerplein 8, ook de huidige locatie. Destijds gestart met 70 m² en inmiddels uitgegroeid naar een woonwinkel van 300 m² met alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en vloeren.

Hier werk ik (Marcel de Winter) samen met mijn partner Esther met een verkoopteam van 3 interieurspecialisten in de winkel en 3 schilders in ons schildersbedrijf. Een vaste stoffeerder versterkt het team op het gebied van de vloeren

De Winter Schilder en Behanger 1929 | dewinterkleur.nl