Tapijt

Tapijt is een zachte vloerbedekking die zorgt voor een heerlijk, comfortabel en luxe gevoel. Tapijt is er in oneindig veel kleuren, structuren en dessins. Geen enkele vloer is zo veelzijdig. Bovendien werkt tapijt geluiddempend en zorgt tapijt voor een beter binnenklimaat, doordat het stofdeeltjes vasthoudt. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment.

Bonaparte Chinchilla

Met dit tapijt creëer je een nonchalant en behaaglijk gevoel door de hoogpolige shaggy structuur.

Parade Studio

Door de ribbelstructuur krijgt het interieur een stoere basis met een natuurlijke uitstraling.

Dersimo New Cosy Twist

Deze frisé maakt elke ruimte warm, vriendelijk en uitnodigend.

Dersimo by Lano

Deze bouclé is in één woord robuust!

Desso & Ex

Dit tapijt geeft de uitstraling van verweerd beton.

Bonaparte Chinchilla

Met dit tapijt creëer je een nonchalant en behaaglijk gevoel door de hoogpolige shaggy structuur.

Wist u dat veel tapijten ook geschikt zijn voor systemen met vloerverwarming? Belangrijk is wel dat het tapijt antistatisch is. Je herkent dit tapijt aan het vloerverwarmings- en antistatisch symbool op de productinformatie. Waar moet je op letten? Check re rc-waarde van het tapijt (dit is de warmtedoorlaatbaarheid), dus de mate waarin het tapijt de warmte van je vloerverwarmingssysteem doorgeeft. Het tapijt moet volledig verlijmd worden op de ondervloer met een lijmsoort die geschikt is voor de vloerverwarming.

Onderhoud van het tapijt;heel belangrijk is het om het vuil buiten de deur te houden met behulp van een rooster of een borstelmatbuiten en een inloopmat binnen en stofzuig regelmatig. Een vlek? Geen paniek. Wist u dat vrijwel iedere “alledaagse” vlek met gewoon schoon water te verwijderen is? Wees er snel bij; pak direct een handdoek, maak deze nat met water, uitwringen en op de vlek leggen. Laat de handdoek het werk doen. Herhaal dit net zo vaak tot de handdoek niet meer verkleurt. Laat de vlek daarna rustig drogen. Kleine oppervlakken of gedeelten van tapijt kunt u ook reinigen met producten van James.

Tapijt Desso Airmaster

Tapijt voor een gezonder binnenklimaat; Als je bedenkt dat we ongeveer 90 % van onze tijd binnen doorbrengen, is het van groot belang dat de binnenlucht zo zuiver mogelijk is. In tegenstelling tot wat algemeen wordt gedacht, kan tapijt een belangrijke rol spelen in het opnemen en vasthouden van fijnstof. Met Desso Airmaster is deze eigenschap nog verder ontwikkeld. De technologie die verwerkt is in dit tapijt haalt de fijnstof uit de lucht en houdt deze ook vast.