Rolgordijnen – modieus en functioneel

Rolgordijnen zijn modieus en functioneel tegelijk. Schitterende stoffen en dessins leverbaar met diverse vernieuwde bedieningen. Geniet van prachtige ramen in elke kamer van uw huis.

Rolgordijn met onderlat | dewinterkleur.nl

Rolgordijnen

Met een houten of aluminium onderlat

Rolgordijnen

Je eigen stijl: Geef uw interieur een persoonlijke finishing touch en maak uw rolgordijn compleet met onze verschillende mogelijkheden in afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassend of contrasterend stiksel of maak uw rolgordijn compleet met een houten of aluminium onderlat.

LiteRise rolgordijn | dewinterkleur.nl

LiteRise Rolgordijn

Kettingen zijn niet meer nodig met het unieke LiteRise-systeem.

LiteRise Rolgordijn

LiteRise; Kettingen zijn niet meer nodig met het unieke LiteRise-systeem. Beweeg met uw hand via de onderlat de raambekleding moeiteloos omhoog en omlaag (ook is het mogelijk om voor een elektrische bediening te kiezen d.m.v. een (batterij)motor)

Dakraam rolgordijn

Kies voor verduisterend en zonder lichtkieren

Rolgordijn voor dakramen

Rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor dakramen; Wilt u profiteren van een goede nachtrust? Kies voor een verduisterende stof. Doordat de stof aan alle kanten ingesloten zit worden lichtkieren voorkomen.

Vochtige ruimten? Geen probleem. Hete, vochtige ruimten zoals badkamers kunnen funest zijn voor stoffen. Maar met Dustblock blijven stoffen er fris en levendig uitzien en zijn ze echt duurzaam.

Draai-kiepramen; zijn erg functioneel omdat je ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg. Een oplossing is dan om het product op het raam te bevestigen. Door het product te bevestigen met behulp van klemsteunen, hoef je zelfs niet te boren. Door tevens gebruik te maken van spandraden voorkom je dat je raamdecoratie gaat klapperen, het geheel hangt mooi strak tegen het raam.