Plisségordijnen – veelzijdig en uiterst decoratief

De plissegordijnen zijn veelzijdig en uiterst decoratief en zijn de perfecte keuze voor ramen van elke vorm en afmeting. Een aanvulling voor iedere kamer en iedere stijl en passen net zo goed in woonkamers en serres als in badkamers en keukens.

Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele horizontale plooi in diverse plooibreedtes (in transparante stoffen, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen).

Top-Down/Bottum-Up; U bedient de plisségordijnen gemakkelijk van bovenaf, van onderaf en ergens in het midden voor de gewenste lichtinval of privacy.

Plissé literise | dewinterkleur.nl

LiteRise Plisségordijnen

Koordloos bedienen

LiteRise Plisségordijnen

LiteRise; Koord of ketting zijn niet meer nodig met het unieke LiteRise-systeem. Beweeg met uw hand via de onderlat de raambekleding moeiteloos omhoog en omlaag. Ook is het mogelijk om voor een elektrische bediening te kiezen door middel van een batterijmotor)

Plissé en duette dag en nacht | dewinterkleur.nl

Plisségordijnen

Eén laag stof met subtiele plooi

Plisségordijnen

Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele horizontale plooi in diverse plooibreedtes, in transparante stoffen, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen.

Plissé trufit | dewinterkleur.nl

Plisségordijnen

Draai-kiepramen en deuren

Plisségordijnen

Draai-kiepramen en deuren; Als u niet wilt boren of schroeven kunt u kiezen voor Trufit, hierbij worden de profielen op het glas geplakt.

Zonwerend; Kies voor stoffen met een Topar Plus-stofcoating die zonnewarmte en fel licht reflecteert en zorgt voor extra isolatie.

Heeft u een harde vloer? Plisségordijnen hebben een geluiddempende werking. Eén van de vele praktische voordelen van deze stijlvolle binnenzonwering.

Speciale vormen; Deze binnenzonwering is erg geschikt voor ramen met een  bijzonder vorm. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of de ramen van serres en erkers.