Nieuwsbrief

Vestigingsadres

De Winter Kleur
Burg. Winklerplein 8
3362 AA Sliedrecht
KvK nr. 23012824
BTW nr. NL806031025B01

Openingstijden

Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 08:30 18:00
Woensdag 08:30 18:00
Donderdag 08:30 21:00
Vrijdag 08:30 18:00
Zaterdag 08:30 17:00
Zondag gesloten  

Contactgegevens

info@dewinterkleur.nl

Telefoon: (0184) 41 25 78

Web: https://www.dewinterkleur.nl

Buitenzonwering 2017-03-21T11:15:39+00:00

Project Description

Buitenzonwering

Voor elk raam een uniek product. Met de collectie van Luxaflex Outdoor hebben we een compleet aanbod in diverse buitenzonwering. Wilt u bescherming tegen zon en warmte? Vrij uitzicht naar buiten maar overdag toch privacy? Of wilt u dit alles in combinatie met isolatie of inbraakwerende eigenschappen? Wij geven u advies op maat en komen het product vakkundig bij u meten en plaatsen.

Terraszonwering | dewinterkleur.nl

Terrasscherm

Beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning. Geschikt voor brede gevels en door de knikarmen creƫer je een ongehinderde doorloop onder de zonwering. De bak is een volledig gesloten systeem, ter bescherming van het product en het doek. Deze modellen worden standaard elektrisch bediend aangeboden voor bedieningsgemak en duurzaamheid van het product. De doekkleuren zijn zowel in uni als streepdoek te verkrijgen. Dit kan ook naadloos! De uitvoering SmartChoice is maatwerk tegen een superscherpe prijs.

Vensterzonwering

Beschermt uw interieur tegen zonnestraling. Bij uitstek geschikt voor balkons of waar geen grote doorloophoogte nodig is. Filtert het zonlicht en behoudt het uitzicht. De doekkleur zijn zowel in uni als streepdoek te verkrijgen. Dit kan zelfs naadloos!

Vensterzonwering | dewinterkleur.nl
Markies | dewinterkleur.nl

Markies

Ambachtelijk handwerk met modern gebruiksgemak. Een markies heeft een klassieke uitstraling en beschermt tegen warmte en UV straling. Het frame is leverbaar in hout en aluminium. De doekkleuren zijn zowel in uni als streepdoek verkrijgbaar.

Screen

Beschermt uw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen van de zon. Screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen. De collectie doeken bevat naast diverse transparanties ook een uitgebreid assortiment decoratieve doeken. Een ritsscreen is windbestendig en met een verduisterend doek ook lichtwerend.

Screen | dewinterkleur.nl
Rolluik | dewinterkleur.nl

Rolluik

Door de vast afsluiting van raam en deur worden ongewenste bezoekers tegen gehouden. Gesloten rolluiken weren wind en kou en houden het binnen behaaglijk. U kunt zelfs kiezen voor de optie extra inbraakvertragend. Of wat denkt u van de anti-obstakelfunctie, mocht u toch het raam open hebben staan dan stopt het rolluik vanzelf zodat de motor niet blijft draaien. Ook verkrijgbaar als SmartChoice, maatwerk tegen een superscherpe prijs.